вівторок, 16 лютого 2021 17:05

Аж дух захоплює: показали модне поєднання кольорів в інтер'єрі
18

Як поєднати сірий і жовтий колір в інтер'єрі
Фото: zelenasadyba.com.ua
Як поєднати сірий і жовтий колір в інтер'єрі
Як поєднати сірий і жовтий колір в інтер'єрі
Як поєднати сірий і жовтий колір в інтер'єрі
Як поєднати сірий і жовтий колір в інтер'єрі

Щороку Інститут кольору Pantone вибирає наймодніші кольори. Нове поєднання багатьох вразить і порадує. Це сірий та яскраво-жовтий. Їх будуть використовувати дизайнери в різних інтер'єрах.

На думку експертів, саме ці кольори відображають настрій та останні події у суспільстві. Жовтий має налаштовувати на оптимізм, а сірий додасть надійності та стійкості. У поєднанні ця пара — ідеальний вибір після такого тяжкого року, яким був 2020-тий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний дизайн кухні: колір бордо виглядає багато

Глибокі відтінки сірого можна комбінувати і з пастельними, і з яскравими тонами жовтого. А ось з делікатним сірим рекомендують обирати саме яскраву палітру. Із світлішими варіантами жовтого кімната ризикує виглядати блідою.

Для органічного поєднання цих кольорів потрібно розуміти, що вони не мають бути єдині в інтер'єрі. Їх "розбавляють" чорним, білим, дерев'яними елементами та зеленню.

Починати будь-які експерименти із кольором краще з чогось дрібного, наприклад, з невеликих деталей. На кухні сірий ідеально підходить для робочої зони та тих місць, які часто брудняться. Жовтий можна залишити для інших зон та декоративних елементів.

Дуже ефектно виглядатиме акцентна жовта стіна на фоні сірого інтер'єру. За допомогою такого ефектного рішення також можна зонувати кімнату.

Бірюзовий колір зараз популярний. Він додає невагомість і легкість ранкового неба або ніжність морських хвиль. І хоча його відносять до холодних кольорів, здатний дарувати свіжість і комфорт. А також врівноважувати емоції, знімати роздратування, втому і навіть стрес, створювати в приміщенні ніжну, романтичну атмосферу.

Саме завдяки такому впливу та унікальною врівноваженості бірюзового цей колір став настільки популярним серед дизайнерів.

Зараз ви читаєте новину «Аж дух захоплює: показали модне поєднання кольорів в інтер'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути