Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2021 09:46

Меблі в стилі Тіффані створюють романтичну атмосферу в кімнаті
14

Інтер’єр 2021: як вписати бірюзовий диван у дизайн
Фото: art-room.od.ua
Інтер’єр 2021: як вписати бірюзовий диван у дизайн
Інтер’єр 2021: як вписати бірюзовий диван у дизайн
Інтер’єр 2021: як вписати бірюзовий диван у дизайн
Інтер’єр 2021: як вписати бірюзовий диван у дизайн

Бірюзовий колір зараз дуже популярний. Він додає невагомість і легкість ранкового неба або ніжність морських хвиль. І хоча його відносять до холодних кольорів, здатний дарувати свіжість і комфорт. А також врівноважувати емоції, знімати роздратування, втому і навіть стрес, створювати в приміщенні ніжну, романтичну атмосферу.

Саме завдяки такому впливу та унікальною врівноваженості бірюзового цей колір став настільки популярним серед дизайнерів.

Використовуючи бірюзовий колір в інтер'єрі, не обов'язково робити всю кімнату в "морському" стилі. Він хороший для розстановки акцентів в інтер'єрі незалежно від обраного стилю. І одним із варіантів яскравого елемента для акцентування уваги і прикраси кімнати може стати бірюзовий диван. Такі меблі в стилі Тіффані доречні для кімнати в нейтральній колірній гамі. Вони стануть яскравим акцентом в будь-якому інтер'єрі

Оптимальні поєднання:

Бірюза + корал

У кораловому кольорі можуть бути виконані штори, шпалери або текстильні подушки

Бірюза + малиново-бордовий

Це поєднання дуже незвичайне, але при цьому виглядає найбільш урочисто і навіть помпезно. Тому поєднання бірюзового дивана і декору кімнати кольору марсала відмінно підійде в вітальню

Бірюза + салатовий

Унікальне, свіже і легке поєднання кольорів, яке підійде для підліткових кімнат і спалень

Дуже красиво виглядає поєднання бірюзового з білим і сірим відтінками. Інтер'єри, виконані в такій колірній гамі, виходять сучасними, але без нальоту формалізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали колір, який цього року в тренді

При виборі дивана важливо враховувати не тільки свої смаки, але і функціональність даного предмета меблів. Диван-малютка в цьому відтінку може стати частиною ансамблю дитячої або підліткової кімнаті, витриманої в бірюзовому кольорі, або ж стати невеликим яскравим акцентом в обстановці вітальні або кухні-їдальні. Інша справа – великі прямі або кутові моделі, які можна встановити вздовж двох з чотирьох стін в кімнаті.

При оформленні дизайну інтер'єру вітальні дуже важливо продумати всі деталі і облаштувати вітальню з урахуванням її функціонального призначення. При цьому не варто забувати, що кімната повинна залишатися максимально комфортною, затишною і привабливою.

Стильно виглядають відтінки і фактури під деревину, які ніколи не виходять з моди.

Зараз ви читаєте новину «Меблі в стилі Тіффані створюють романтичну атмосферу в кімнаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути