пʼятниця, 12 лютого 2021 16:22

Показали колір, який цього року в тренді
8

Карамельний колір в інтер'єрі: як підібрати меблі
Фото: lady.tochka.net
Карамельний колір в інтер'єрі: як підібрати меблі
Карамельний колір в інтер'єрі: як підібрати меблі
Карамельний колір в інтер'єрі: як підібрати меблі
Карамельний колір в інтер'єрі: як підібрати меблі

Карамельні відтінки визнали модними в інтер'єрі 2021 році. Ніжні цукеркові відтінки підходять до будь-якої кімнати. Такими є від світлого бежевого і ніжно-рожевого до золотисто-медового і коричневого кольору іриски.

Вони створюють відчуття тепла і затишку в домі.

Цей тон є універсальним для покриття стін, бо вигідно підкреслює інші кольори. Робить їх яскравими і виразними. Але при цьому інтер'єр навіть з великою кількістю акцентів іншого кольору не буде виглядати кричущим і позбавленим смаку.

Світлі карамельні відтінки візуально розширюють простір і наповнюють світлом. За рахунок теплоти відтінків навіть в дуже великих приміщеннях не залишається відчуття порожнечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітальня кольору венге: назвали особливості інтер'єру

У числі модних сполучень дизайнери рекомендують поєднувати карамельний з сірим, золотим, террактовим, будь-якими відтінками коричневого.

Кремово-коричневий колір в інтер'єрі вдало поєднується з білим, темним шоколадом, блакитним і чорним. Теплота основного тону вдало підкреслить додатковий, дозволить яскравим деталей влитися в загальну композицію і виділитися, або трохи загубитися.

Доповнити сіро-бежевий колір в інтер'єрі кімнати можна жовтим, білим. Найбільш сміливі дизайнери вміло вписують в цей колір акценти і аксесуари салатного і оранжевого відтінку. Але з таким поєднанням потрібно бути гранично акуратним, щоб кімната не була крикливою.

Невеликі кімнати складно облаштувати. Стандартні правила тут не працюють, бо в такому приміщенні некомфортно буде знаходитись. Є способи, щоб зробити малу кімнату більшою. Наприклад, картини або фотографії краще вішати трохи вище рівня очей, щоб візуально зробити стіни довшими.

Зараз ви читаєте новину «Показали колір, який цього року в тренді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути