середа, 20 січня 2010 23:32

Сніжана Єгорова народила 4-кілограмову доньку

Автор: фото з сайту www.e-motion.tochka.net
  Актор Антін Мухарський разом із дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, та дітьми. Антін тримає трирічного сина Андрія. Біля Сніжани – Олександра, 12-річна донька Єгорової від першого шлюбу
Актор Антін Мухарський разом із дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, та дітьми. Антін тримає трирічного сина Андрія. Біля Сніжани – Олександра, 12-річна донька Єгорової від першого шлюбу

37-річна актриса й телеведуча Сніжана Єгорова 19 січня народила дівчинку. Її зріст 53 см, вага 4 кг 40 г. Сталося це у столичному пологовому будинку N1 на Печерську.

— Я чекав на народження доньки з 1 січня, — каже актор 41-річний Антін Мухарський, чоловік Єгорової. — Лікар сказав, що вона родитиме в період з 1 по 19 січня. Жінка дуже хотіла хлопця, а я знав, що буде дівчинка. Народилася чітко за планом, за дев"ять місяців — ні на день раніше, ні пізніше. Сніжана з малою почуваються відмінно. Тепер сперечаємося, як назвати дитину. Дружині подобаються імена Аріна й Атріна, а я хочу назвати Христиною. Все-таки вона народилася на Водохреще.

Антін був присутній при народженні доньки.

— Я вперше бачив, як народжує жінка. Ми не домовлялись, що я буду на пологах. Але коли вранці 19-го у Сніжани почалися перейми, вона взяла мене за руку й попросила не відходити. Все пройшло легко. Пологи тривали 2 години. Коли дитина почала виходити, Сніжана подивилася на мене і сказала: "Іди геть, я не можу зосередитись". У палату зайшов, коли перерізали пуповину. Дали мені малу на руки, я мало не зомлів від радості. Доня заважила понад 4 кілограми, бо мама на свята багато їла. Наш син народився на кілограм меншим.

Жінці подобаються імена Аріна й Атріна, а я хочу назвати Христиною

Наступного дня Антін привів до пологового старших дітей. Їм сестричка сподобалася. Три роки тому Сніжана народила сина Андрія. Подружжя виховує двох її доньок від шлюбу з режисером Семеном Горовим — 17-річну Анастасію і 12-річну Олександру.

— 21 січня заберу жінку з дочкою додому. Вже обустроїли дитячу кімнату. Ліжко нове не купляли, бо діти в нас ідуть потоком, тому все передається від попереднього до наступного. Це не остання наша дитина, я хочу ще.

За два місяці до пологів Сніжана Єгорова працювала ведучою у проекті "Народна зірка" на телеканалі "Україна" і знялася оголеною для глянцевого журналу.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова народила 4-кілограмову доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути