Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 16:38

Подкопаєва і Нагорний розлучалися вісім місяців

Автор: фото з сайту www.image.tsn.ua
  Бізнесмен Тимофій Нагорний і гімнастка Лілія Подкопаєва в шлюбі були чотири роки. До того вони три роки жили разом
Бізнесмен Тимофій Нагорний і гімнастка Лілія Подкопаєва в шлюбі були чотири роки. До того вони три роки жили разом

40-річний бізнесмен Тимофій Нагорний і гімнастка Лілія Подкопаєва, 31 рік, розлучалися вісім місяців. Заяву подали 20 січня. Печерський суд анулював їхній шлюб 3 вересня.

— Лілія не прийшла на жодне з трьох судових засідань, — згадує Тимофій. — На останньому я сам попросив суддю, щоб нас розлучили. Її згоду оголосив адвокат. Спочатку я вірив, що все налагодиться. Потім зрозумів, що це — кінець. Якби ще потягнули, попали б у Книгу рекордів України через найдовший бракорозводний процес.

19 грудня з Тимофієм їдемо у дитячий інтернат у місті Боярка, що під Києвом. Усю дорогу він тримає за руку 28-річну киянку Вероніку Чекалюк.

— Не хочу коментувати наші стосунки, — ніяковіє. — Після розлучення думав, що ніколи більше не одружуся. Але біля мене крутиться багато дівчат. За місяць в "Однокласниках" (соціальна інтернет-мережа. — "ГПУ") знайомлюся з двома-трьома тисячами. Вони буквально атакують мене.

— Після знайомства з Веронікою Тимофій ожив, — розповідає друг Нагорного. Ім"я та прізвище просить не називати. — Вони часто з"являються разом на вечірках. Поки що живе сам, але з Веронікою бачиться щодня. Недавно подарував їй золоту каблучку зі смарагдами й діамантами у формі ягід вишні десь за п"ять тисяч доларів, Лілю він теж закидав подарунками.

У Лілі також, здається, зав"язуються нові стосунки. Минулого тижня знайомила мене на вечірці з Віктором. У нього кругле обличчя і коротка стрижка. Він власник якогось ресторану біля цирку.

Екс-подружжя побралося 2 грудня 2004-го. Доти три роки жили разом. 2006-го всиновили сироту Вадима. Через місяць Лілія народила доньку Кароліну.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва і Нагорний розлучалися вісім місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути