понеділок, 25 травня 2009 18:22

Аліна Кабаєва ховає сина від людей

  Олімпійській чемпіонці з художньої гімнастики Аліні Кабаєвій рік тому приписували роман із російським президентом Володимиром Путіним
Олімпійській чемпіонці з художньої гімнастики Аліні Кабаєвій рік тому приписували роман із російським президентом Володимиром Путіним

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики, депутат російської Держдуми 26-річна Аліна Кабаєва ще в січні народила сина. Спортсменка офіційно не підтверджує інформацію про материнство.

— Аліна сама про все розкаже, — каже 60-річна Ірина Вінер, головний тренер російської збірної з художньої гімнастики. — Я додам лише, що радію за неї.

Про вагітність і пологи Аліни Кабаєвої уперто мовчать після того, як у пресі розповіли про її стосунки із нинішнім прем"єр-міністром Володимиром Путіним, 56 років. Російську газету "Московський кореспондент", яка першою написала про можливий шлюб тоді ще президента країни із Кабаєвою, закрили.

— Я вагітна вже три місяці, тому не зможу виконувати піруети на льоду, — казала Аліна в липні 2008-го. Тоді вона відмовилася брати участь у телешоу "Льодовиковий період". Імені батька дитини вона не називала.

— Я дозую інформацію про себе, — пояснює Кабаєва. — Мені не подобається, що моє життя виставляють на огляд як товар. У кожної людини повинно бути щось особисте, сокровенне.

Кабаєвій приписували романи з чоловіком співачки Алсу Яном Абрамовим, із хокеїстом Олегом Твердовським, футболістами Максимом Бузникіним і Філіппом Сендеросом. Найтривалішим захопленням гімнастки вважають 39-річного капітана міліції Шалву Муселіані, заступника начальника відділка "Пресненський". Він подарував Аліні блакитний "мерседес"-купе. Кабаєва присвятила йому свою перемогу на Олімпіаді в Афінах.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Кабаєва ховає сина від людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути