Ексклюзиви
пʼятниця, 09 січня 2009 20:02

Джон Траволта втратив сина

  Голлівудський актор Джон Траволта із дружиною Келлі Престон та дітьми Еллою та Джеттом
Голлівудський актор Джон Траволта із дружиною Келлі Престон та дітьми Еллою та Джеттом

16-річного Джетта, сина 54-річного голлівудського актора Джона Траволти, знайшли мертвим на підлозі ванної кімнати в будинку на Багамах. Родина відпочивала там на різдвяних канікулах.

Адвокат актора Майкл Оссі повідомив, що Джетта вразив епілептичний напад. Він утратив рівновагу і забився головою. Поліцейські також розглядають версію нещасного випадку. Буцім після ванни син Траволти ступив мокрими ногами на слизьку підлогу і впав.

Джетт був старшим сином Джона Траволти і його дружини-актриси Келлі Престон. У дитинстві хлопець хворів на синдром Кавасакі — недугу судин і серця, часто непритомнів. Актор обожнював сина, назвав його ім"ям власний літак.

— Це найгірша мить мого життя, — написав Траволта на своїй сторінці в інтернеті. — Джетт був прекрасним сином, про якого можна лише мріяти. Він робив яскравішим життя всіх, із ким йому доводилося зустрічатися.

1978-го на руках Джона Траволти від раку померла наречена — актриса Діана Хайленд. Після цього актор упав у трирічну депресію, припинив кар"єру. До життя його повернув роман з Келлі Престон. У них залишилася 8-річна донька Елла.

Зараз ви читаєте новину «Джон Траволта втратив сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути