пʼятниця, 28 вересня 2007 17:20

Василь Вірастюк одружився з фармацевтом Інною

Автор: фото: Михайло МАРКІВ
  Василь Вірастюк не хотів афішувати своє весілля. Фотографій з церемонії ”ГПУ” дістати не вдалося
Василь Вірастюк не хотів афішувати своє весілля. Фотографій з церемонії ”ГПУ” дістати не вдалося

Минулими вихідними 33-річний богатир Василь Вірастюк одружився з киянкою Інною, 35 років. Інна — працівниця німецької фармацевтичної компанії "Байєр" в Україні.

Молодята вінчалися в Києво-Печерській лаврі. Із Івано-Франківська на церемонію приїхали батьки спортсмена Ірина Василівна та Ярослав Васильович. Василь та Інна зареєстрували шлюб в одному з київських РАЦСів. За свідків узяли двоюрідну сестру Інни Олену та друга дитинства Василя Олександра. Був також брат богатиря Роман Вірастюк.

Святкували весілля в ресторані "Вихиляс", що під Києвом.

— Відзначили в тісному колі, бо Вася не хотів публічності. Зібралося зо 20 гостей: родичі, близькі друзі, — розповідає "ГПУ" 39-річний Роман Вірастюк. — Пригощали українськими стравами. Грали на весіллі троє музикантів із Волині — скрипаль, акордеоніст і сопілкар. Їх запросив Василь. Колись дорогою до Луцька ми зупинилися в придорожній корчмі. Там грали ці музики. Василеві вони сподобалися. Він хотів, щоб вони грали на його весіллі.

Потрапив у дорожню пробку на Подолі. Її машина зупинилася поруч

Із майбутньою дружиною богатир познайомився п"ять місяців тому.

— Вася потрапив у дорожню пробку на Подолі, — пригадує Роман Вірастюк. — Іннина машина зупинилася поруч. Брат хотів познайомитися, але вона не звертала на нього уваги. Вася записав номер її машини, знайшов через ДАІ домашню адресу й поїхав знайомитися. Не знаю, як далі розвивалися їхні стосунки. Але брат щасливий.

У Василя Вірастюка це другий шлюб. Його перша дружина Світлана загинула у сніговій лавині на турецькому гірськолижному курорті Паландокен торік у січні. Василь виховує їхнього 10-річного сина Адама.

— Інна одразу знайшла з Адамом спільну мову, — розповідає Роман Вірастюк. — Вони втрьох живуть у квартирі Василя в Києві. Нині у них гостюють батьки.

Зараз ви читаєте новину «Василь Вірастюк одружився з фармацевтом Інною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути