Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
13.08.2019
1

Росіяни отримають українське громадянство і візьмуться будувати тут Росію

Своїх проблемних і так задосить

Президент підписав указ №594/2019, який спрощує отримання громадянства іноземцям, що брали участь в бойових діях, та росіянам, що зазнали політичних переслідувань.

По першій категорії - питань немає, тільки за. Хоча я за скрупульозні й систематичні перевірки кожного, особливого вихідців із РФ. Бо як показує час - у нас тут безпекова дірка.

А по другій категорії - тут я завжди послідовний. Критикував, коли Порошенко роздавав громадянство персонажам по типу Марії Гайдар та іншим дєятєлям, які нічого корисного так і не зробили, але швидко почали розказувати, як нам облаштовувати власну країну. Критикуватиму і тут.

Можна робити винятки для двох категорій: тим, хто допомагає нашим в'язням у РФ, та представникам корінних народів, які протистоять федеральній владі Росії

До біса переслідуваних за політичними переконаннями росіян. Тут можна робити винятки для двох категорій: тим, хто допомагає нашим в'язням у РФ, та представникам корінних народів, які протистоять федеральній владі Росії. Решта слимаків лише почнуть будувати тут свою копію Росії. Наприклад, завтра попроситься Навальний, який не визнає суверенітету України над Кримом, або Любов Соболь, яка у твітері пише "Мы не приезжие, не "оранжевая зараза".

Якось обійдемось без російських опереточних опозиціонерів та записних лібералів. Своїх проблемних і так задосить.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі