Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
05.11.2021

Резнікова направили в Міністерство оборони гасити полум'я

Якщо глянути на кадровий потенціал нинішнього Кабміну, то він – далеко не найгірший вибір

Щодо Олексія Резнікова як нового міністра оборони маю кілька думок.

Це точно краще, ніж Ірина Верещук, яка скільки часу рвалась на цю посаду, завалювала ЗМІ джинсою і криками про готовність очолити саме це міністерство. Пронесло. Вона таки вибила собі посаду Резнікова і стала цілим віцепрем'єр-міністром - міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Це чергова кадрова помилка, очевидність якої точно проявиться.

Призначення Верещук - чергова кадрова помилка

І напевно Резніков зі своїм досвідом краще за Тарана, який вже нічого не вивозив, завалив закупівлі й довів до цугундера багато напрямків МО. Після призначення головнокомандувачем енергійного Залужного, контраст між міністром оборони та керівником ЗСУ став нестерпним. Тож відтягувати цю ротацію стало просто нікуди.

Щоправда черги з готових очолити напрямок (зі спроможних себто, а не Верещук), прогнозовано немає, тому гасити полум'я направили Резнікова, який ніякого досвіду чи знань у відповідній сфері не має (а щодо "цивільності" міністра оборони, думаю, вже всі звикли й немає сенсу згадувати, що це нормально).

Що ж, як глянути на кадровий потенціал нинішнього Кабміну, то Резніков - далеко не найгірший вибір. Можливо, навіть оптимальний. Подивимось, як розгортатимуться події.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі