Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
10.09.2021
1

Вулицю Терешкової в Хусті ідеально перейменували. На честь "холодноярця" Мисли

Мирослав два роки відвоював, здобув офіцерське звання і загинув у бою

У Хусті Закарпатської області вулицю Терешкової перейменували на честь загиблого восени 2016-го року під Кримським молодшого лейтенанта Мирослава Мисли з 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр". Він був родом із села Приборжавське неподалік Хуста.

Ідеальне перейменування в сучасній Україні.

Терешкова - діючий російський політик, яка голосувала за всі рішення по Криму та війні з Україною, стала інструментом змін конституції РФ, є голосом Путіна. І виправдовувати існування українських топонімів з її іменем польотом на "Востоці" в космос - сміхотворна тема для дурачків й русофілів.

Натомість Мирослав два роки відвоював, здобув офіцерське звання і загинув у бою. Я знав Мислу і можу хіба засвідчити його високі моральні якості та позитивну зарядженість.

Словами не передати, як виморожують безликі аморфні перейменування на кшталт "квіткових" вулиць. В той час, як у нас лише за роки війни з'явилась когорта потужних особистостей

І словами не передати, як виморожують безликі аморфні перейменування/найменування на кшталт "квіткових" вулиць, усілякі садові, миру, дружби, пушкінські і т.д. В той час, як у нас лише за роки війни з'явилась когорта таких потужних особистостей. А якщо копнути глибше - океан особистостей, треба лиш хотіти дізнатись.

Тому таку ротацію з Терешкової на Мислу - радо вітаю і ставитиму в приклад.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі