Микола Грабар
Голова Української спілки боротьби з мафією та корупцією, лідер Національно-визвольного руху "Антимафія", президент Всеукраїнського центру захисту прав людини, народний депутат України 2 скликання, депутат Київради 1, 2, 3 скликань, кандидат на пост Президента 2004 року, українець, одружений, маю двох дітей, 3-х внуків та 1 внучку.
07.04.2014

Головне завдання на сьогодні - повна люстрація та усунення всіх вчорашніх

Дії "нової" старої влади в кадрових питаннях не видержують ніякої критики.

Залишається незрозумілим кулуарний та непрозорий порядок призначення на керівні посади новою владою та чинники і фактори, якими ця влада користуються обираючи ту чи інше кандидатуру та не помічаючи достойних кандидатів, справжніх українських патріотів та професіоналів, людей які своїм життєвим шляхом підтвердили три ППП та довели підставність їх претензій на доступ до влади.

Зміна дійових осіб у владі, введення нових людей у владу, які жодним чином не співпрацювали зі старою владою - такою була одна із основних вимог Українського народу в ході цієї революції, одне із основних завдань УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНО-ВИЗВОЛЬНОЇ НАРОДНОЇ РЕВОЛЮЦІЇ, другий етап якої відбудеться невдовзі.

Призначення на керівні посади вчорашніх прислужників Кучми, Ющенка та Януковича свідчить лише про одне, а саме: про відсутність чіткої і зрозумілої кадрової політики, а також про те, що ніяких змін в житті Української держави після усунення від влади Режиму диктатора Януковича та його клану не відбулося, а "нова" самопризначена влада насправді зовсім не являється новою.

Насправді це добре всім нам відома стара влада, яка сама підлягає суцільній люстрації та усуненню від влади Українським народом.

Лише провівши повну люстрацію всх органів влади, прокурорів, суддів, керівників правоохоронних органів та усунувши від влади вчорашніх, ми зможемо належним чином організувати Український народ на спротив та боротьбу проти загарбника, інтервента та агресора, яким є сусідня нам Росія.

Українська спілка боротьби з мафією та корупцією та Національно-визвольний рух України "АНТИМАФІЯ" чекають від Верховної Ради України вже завтра прийняття відповідного закону про загальну мобілізацію.

Закликаємо всіх небайдужих громадян, всіх українців прийти завтра на 10 годину під стіни Верховної Ради України та "підтримати" Верховну Раду України та "допомогти" їй ухвалити такий довгоочікуваний закон про загальну, а не вибіркову люстрацію.

07 квітня 2014 року.

м.Київ.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі