Терорист Ігор Гаркавенко оголошує війну Україні?

Новий виток Визвольних Змагань охопив Україну. Триває наша спільна війна за свободу, за те, щоб бути українцями, жити за рідним звичаєм і розмовляти рідною мовою на рідній землі. Ворог, який суне на нас, - безжальний і страшний, його тисячі й тисячі. Та набагато страшніші за нього ті вороги, що зачаїлися поміж нас і чекають на слушну годину.

Російський терорист і бандит Ігор Гаркавенко (Сізов), про якого я вже писала, натішившись Майданом, схоже, готується виконати роль п'ятої колони. У споконвічно україномовній Полтаві він провів за участі гостей з Росії з'їзд своєї банди Російсько-Український Національний Альянс – "движения..., выступающего за воссоединение русских (великороссов и украинцев-малороссов)" [http://www.dpni.org/articles/lenta_novo/19214/]. За яку Україну збирається боротися це збіговисько озброєних російських головорізів, у кого стрілятиме і на чию користь воно діятиме, спрогнозувати неважко. Варто лише почитати Гаркавенкові тексти. Цей тітушко першого скликання, про сексуальну орієнтацію якого в українському націоналістичному середовищі повзуть дуже цікаві плітки, заявив (граматику неосвіченого пролетарського рила зберігаю): "...Я, инициативой Русско-Украинского Национального Альянса, ставлю своей целью, выбить почву из под ног у каждой сволочи, желающей, в интересах своего экономического и политического выживания, представить всё происходящее как борьбу одной культуры против другой, одних идеалов против других, одного народа против другого" [Гаркавенко Игорь. РУНА. Программа. Съезд. 15.03.2014.// http://incvar-garcavi.livejournal.com/72528.html]. Враховуючи спалену харківську "Просвіту", офіси НРУ й УНА-УНСО, показову відмову від українського громадянства та переховування в Україні російських екстремістів, слово "сволочь" більше пасує до самого Гаркавенка. Подейкують, що з усіма членами своєї маленької банди цей "лектор" побував у ліжку, тож як із ним спілкуються та сідають за стіл деякі українські націоналісти, просто незрозуміло.

Проте тут варто згадати про інші зовсім недавні події. Під час подій на Майдані київський бізнесмен Драґан Станоєвич – очільник міжнародної організації "Об'єднана сербська діаспора Євразії", відомий своїми радикально пропутінськими поглядами та зв'язками з російськими й сербськими спецслужбами, – заходився формувати осередок антимааданного опору. Він закликав сербських студентів, які навчаються в Україні, самоорганізуватися й підтримати скинутого президента Віктора Януковича, загукував тих самих четників, які, зрештою, й прибули до Криму, обіцяв і терористичні акти. Симпатики України з незалежної держави Косово звернули увагу на активність Станоєвича в соціальній мережі "Facebook" і не забарилися поінформувати своїх українських побратимів. На потребу затримати сербського провокатора й передати його вітчизняним правоохоронним органам відгукнулися унсовці, фалангісти, включаючи загиблого кілька днів тому в Донецьку Дмитра Чернявського, українське козацтво. Фактично проголосили на нього полювання. Євразійцеві нічого не лишалося, як утекти від гніву українського народу до Москви.

Зазирнемо на сторіночку Станоєвича в соцмережі?

Ось Драґан з депутатом-регіоналом Коновалюком:

Ось Драґан з депутатом-регіоналом Колесниченком:

А це хто такий? Знайоме таке обличчя, виснажене алкоголем, божевільні очі палають...

А так, це він. Ігор Гаркавенко, він же Сізов, власною персоною. На спільній із сербським радикалом акції. Й, за даними моїх знайомих, саме він і його бандити допомогли Станоєвичу та його дружині-росіянці дістатися до російського посольства й уникнути відповідальності. Він же свій, за Рассєюшку.

Можна махнути рукою. Можна вкотре посподіватися на краще. Ми, українці, це любимо. Можна потішити себе думкою, що це – "теж патріоти", котрі по-своєму люблять Україну та боротимуться проти російської агресії. Можна зробити вигляд, що нічого не відбувається. Та від цього російська терористична організація, очолювана вар'ятом Гаркавенком, не зникне. І загроза від неї - теж. Відправити цей "Альянс" туди, де йому місце, тобто за ґрати, не дочікуючись, доки від рук "партизанів" загинуть українські люди, - справа Служби безпеки України та решти правоохоронних органів Вітчизни.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі