Зібрання профспілок – це театр

Сьогоднішнє зібрання Об'єднання профспілок Києва можна назвати фарсом, метою якого є намагання зімітувати загальноміську стурбованість тим, що Київрада не засідає.

Попов зібрав залежні профспілки, члени яких при виступах говорили, що саме Київрада винна і у маленьких зарплатах, і у невчасній виплаті заробітних плат тощо. Хоча низькі зарплати - це проблема ВРУ, а невчасна їх виплата – це проблема КМДА. Очевидно, що люди тільки вдавали, що розуміють ситуацію.

Крім того, виказані деякими членами профспілок заяви на кшталт готовності вийти під стіни Київради є заготовкою О. Попова.

Для мене абсолютно очевидно, що вся ця вистава була гарно зрежисована в КМДА, бо в кожному виступі лунали одні і ті ж заготовки. На жаль, в цій виставі профспілки виявилися використаними в політичному завданні Банкової.

Голова КМДА О.Попов як представник партії влади замість того, щоб вирішити на верхах проблему низьких зарплат та виплачувати їх вчасно намагається використати людей, щоб запустити нелегітимну Київраду.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі