КП "Київтраспарксервіс" починає будувати житло?

Земельна комісія Київради розглянула клопотання КТ-22324 КП "Київтраспарксервіс" щодо надання комунальному підприємству у постійне користування земельної ділянки на Дніпровській набережній,7 площею 0,22 га для надання послуг з паркування автотранспорту, будівництва, експлуатації та обслуговування паркінгу з об'єктами транспортної інфраструктури, приміщеннями житлово-офісного та громадського призначення.

Пам'ятається в Києві вже будували об'єкт транспортної інфраструктури – вертолітний майданчик для Януковича – тепер ми щодня мусимо спостерігати на схилах Дніпра огидний офісний центр.

"Народжений повзати літати не може". Як КП "Київтраспарксервіс", яке було створено як оператор з паркування і не має грошей для будівництва, збирається будувати житлові будинки? Переконана, що й в даному випадку йдеться про приховану корумповану передача земельної ділянки потенційному інвестору - тому, у кого є гроші.

Замість того, щоб цю земельну ділянку з аналогічним цільовим призначенням виставити на аукціон і отримати надходження до бюджету Києва від її продажу чи передачі в оренду, її намагаються безкоштовно виділити комунальному підприємству з подальшою передачею реальному інвестору.

Я не голосувала за підтримку даного клопотання. Мене підтримали ще кілька членів комісії. Проте питання зняли на до вивчення на депутатську робочу групу. Так, що історія матиме продовження.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі