Підозрюю Попова в черговій профспілковій фальсифікації

На завтрашнє засідання профспілок міста Києва, де обговорюватиметься питання проблеми життєдіяльності міста та невиплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, запросили не всіх керівників профспілок.

Дивна історія. Чому на такий поважний захід, як засідання Київської міської ради профспілок не запросили деякі профспілки, які входять в це об'єднання? Я стурбована цим фактом, і маю пересторогу, що представники влади намагатимуться на цьому засіданні маніпулювати думкою профспілок та спробують перекласти свою злочинну бездіяльність і невміння керувати містом на недіючу Київраду.

Строк повноважень Київради закінчився, а тому будь-які звинувачення зі сторони влади депутатів Київради у тому, що вони не бажають працювати на благо столиці треба розцінювати, як заклик до порушення законів та Конституції.

Влада намагається вбити в голови киян, що виплати заробітних плат та надбавок до зарплат не відбуваються через бездіяльність Київради. Але ці аргументи брехливі. Адже Київрада прийняла бюджет, де передбачені законні виплати до кінця року, а тому зарплати повинні виплачуватися безперешкодно і без будь-яких додаткових рішень Київради.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі