понеділок, 17 березня 2008 16:25

У барах створюють театри для курців

Щоб оминути заборону на куріння в громадських місцях, власники барів у американському штаті Міннесота створюють імпровізовані театри для курців. За законами штату, курити дозволяється лише у театральних постановках. Тому відвідувачі таких барів стають акторами і курять на сцені.

Тепер у барах імена завсідників можна знайти серед списків акторів. Власники бару часто надають такий перелік разом із меню. Спектаклі зазвичай прості: актори сидять на своїх місцях перед барною стійкою і курять — "грають" самих себе до заборони куріння у громадських місцях.

У деяких барах створюють справжні театри. Актори-відвідувачі вчать монологи про тютюн, переодягаються, лаштують декорації. Посеред закладів нерідко можна побачити справжні сцени.

У департаменті охорони здоров"я Міннесоти вважають, що закон щодо куріння у громадських місцях слід переглянути і заборонити вживати сигарети у "театральних постановках". Власникам закладів погрожують штрафом у $10 тис.

По всьому штату понад 100 барів користуються "театрами для курців". Їх власники побоюються втратити доходи, оскільки більшість відвідувачів — затяті курці.

Зараз ви читаєте новину «У барах створюють театри для курців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути