четвер, 26 липня 2007 19:11

Найстаріша газета про прибульців закривається

"Чоловіка замучили прибульці, які займаються телефонним маркетингом", "Зубний лікар імплантував у зуб пацієнтові метал із НЛО" — матеріали з такими заголовками вийшли в останньому номері американської газети "Щотижневі світові новини".

Нещодавно її власник, компанія "Американські медіа", вирішила закрити це видання. Газета давно не приносить прибутків, хоч і є найстарішим американським часописом про прибульців. Окрім інопланетної тематики, у ній є матеріали про гібриди людини і тварини, померлих знаменитостей, привидів і паранормальні явища. Виходить уже 28 років.

У кінці серпня цього року в продаж надійдуть останні її примірники. Після цього "Щотижневі новини" існуватимуть лише в Інтернеті.

У редакції газети рішення про закриття називають політичним. Вважають, що це підступи республіканської партії, яка начебто хоче позбутися єдиної правдивої газети у США. Справа в тому, що інколи на шпальтах видання з"являлися матеріали на кшталт "Сенатор-республіканець п"є кров".

Зараз ви читаєте новину «Найстаріша газета про прибульців закривається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути