Ексклюзиви
неділя, 28 січня 2007 17:54

Даймон Муту заблукав у Нью-Йорку і мало не помер

32-річний Даймон Муту з Гаяни, що в Південній Америці, вирішив провідати свого брата у Нью-Йорку, США. Наступного дня по приїзді він пішов прогулятися по одному з районів міста — Квінсу. Через декілька кварталів чоловік зрозумів, що заблукав. Із собою Муту не мав ані грошей, ані посвідчення особи.

Попросити допомоги в перехожих він боявся. Мовляв, Нью-Йорк — небезпечне місто й люди тут не дуже привітні. До поліції теж не пішов. Гаянець побоювався, що там без документів його заарештують.

— Я ходив від будинку до будинку, сподіваючись, що впізнаю якийсь із них. Коли на вулиці стемніло, почав молитися. Не міг повірити, що заблудив, — пригадує Муту.

Першу ніч він проспав на картонній коробці під рекламним щитом, який захищав його від снігу. Наступної сховався до гаража, накрившись старою різдвяною ялинкою. Потім знайшов притулок у покинутому автомобілі.

У людей просити їжу він соромився. Благати про допомогу чоловік почав на п"ятий день своїх блукань. Однак ніхто з перехожих не відгукнувся, сприйнявши його за одного з численних безпритульних.

Мешканці Нью-Йорка також не впізнали Муту, незважаючи на те, що брат розвісив плакати з його фото по всьому району. Оголошення про зникнення родича він також розмістив на телебаченні.

Непритомного Даймона знайшов прихожанин церкви Майкл Барат. Він якраз ішов до храму. Разом із дружиною вони нагодували чоловіка. Запропонували йому випрати одяг. В одній із кишень бідолашного знайшли адресу родичів.  Поїздка до них зайняла менш як 5 хв.

Зараз Муту перебуває в лікарні. У нього обезводнення організму та обмороження.

— Єдине, чого я хочу, — додому. Думаю лише про повернення на Гаяну, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Даймон Муту заблукав у Нью-Йорку і мало не помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути