понеділок, 13 серпня 2007 16:32

Британка народила трьох однояйцевих дівчат

У Відні, столиці Австрії, 25-річна британка народила трійню. Дівчатка з"явилися на світ однояйцевими. Тобто яйцеклітина розділилася спочатку на дві, а потім, під час перших днів вагітності, одна з частин розділилася знову. Таке трапляється раз на 200 млн пологів.

Усі три зародки розвивалися без вад та ускладнень, але народилися недоношеними — на 32 тижні вагітності. Їхній матері зробили кесарів розтин. Зоуі, Кім і Емі важать 1,5 кг, кожна зростом 40 см.

Щаслива мама зауважує, що малят зачали природним шляхом, а не методом штучного запліднення. Їхній батько — австрієць. Лікарі кажуть, що дівчата будуть абсолютно ідентичними, навіть матимуть однакові родимки. Як правило, у трійні лише двоє дітей є однояйцевими.

Зараз новонароджені почуваються добре. Однак кілька тижнів вони пробудуть у реанімації, з апаратами штучного дихання. Лікарі хочуть упевнитися, що з дітьми все гаразд.

Зараз ви читаєте новину «Британка народила трьох однояйцевих дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути