середа, 08 жовтня 2008 18:04

Британець замовив таксі в іншу країну

30-річний британець запізнився на літак із британського міста Портсмут до Мюнхена. Він збирався до Німеччини на завершення пивного фестивалю "Октоберфест". Мав бути на холостяцькій вечірці друга.

Британець вирішив, що до Мюнхена дістанеться будь-якою ціною. Зупинив на вулиці таксиста й повідомив, що йому треба до Німеччини. Водій попросив за подорож 1950 фунтів (16 700 грн). У суму входили витрати на бензин, плата за проїзд під протокою Ла-Манш та ніч у готелі Мюнхена. Там таксист мав відпочити перед дорогою назад. Пасажир погодився та на знак платоспроможності показав гаманець із грішми.

Дорога завдовжки 1200 км зайняла 17 год. Таксі проїхалося Францією, Бельгією та Люксембургом. Британець вчасно приїхав до потрібної пивної.

Через затори на московських дорогах цьогоріч вирішили запустити повітряні таксі. Між столичними аеропортами літатимуть вертольоти на п"ять посадкових місць. Також таксі можна замовляти до Твері, Калуги, Нижнього Новгорода, Володимира.

Зараз ви читаєте новину «Британець замовив таксі в іншу країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути