Ексклюзиви
четвер, 14 травня 2009 13:12

У Лободи з"явився молодий залицяльник (ФОТО)
6

Днями в Москві відбулася ще одна українська вечірка. Цього разу винуватицею торжества виявилася торішня фаворитка "Євробачення" - Ані Лорак. Кароліна презентувала москвичам свій новий альбом "Сонце".

Організували захід в модному нічному клубі "Рай". Одним з перших приїхав Філіп Кіркоров. Він був грайливий і загадковий, можливо тому, що вдягнув класичну чорну краватку і зачесав свою густу шевелюру назад. Проте найепатажнішою гостею на цій вечірці виявилася Світлана Лобода.

Не дарма Свєту називають секс-символом "Євробачення-2009". Наша красуня міняє чоловіків як рукавички. На цей раз вона з"явилася з норвезьким конкурсантом Олександром Рибаком.

Як виявилось, напередодні вечора Рибак особисто запропонував Свєті скласти їй компанію, а та із задоволенням погодилася. Впродовж всього вечора Саша залицявся до української діви - то волосся поправить, то компліментами новими засипле.

Інтригою вечора стало довге перебування парочки в авто. Близько години Свєта з Сашею просиділи в машині, а коли, нарешті, вийшли, то збентежено опустили очі. Щоправда, закоханість в них була явно видна.

До речі, вчора у Рибака був день народження. Йому виповнилося 23 роки. Як зізналася Лобода, вона готує для Саші романтичну вечерю. А ось про подарунок дізнається тільки сам іменинник.

Не дивлячись на те, що вечірка була присвячена Лорак, на Ані уваги практично ніхто не звертав. Зіркою вечора стала Лобода. За хвилинку її уваги в черзі товпилася навіть Ліля Подкопаєва, яка спеціально приїхала до Москви на "Євробачення". Підібравшись до Свєти, Ліля висловлювала їй своє захоплення.

Закінчилася вечірка за північ. Але і дорогою до готелю прихильники творчості Лободи розривали дзвінками її телефон, повідомляє Блик.
Зараз ви читаєте новину «У Лободи з"явився молодий залицяльник (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути