Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 18:43

Українці пророкують четверте місце на Євробаченні

Автор: фото: REUTERS/Sergei Karpukhin
  Київська співачка Світлана Лобода виступатиме у другому півфіналі пісенного конкурсу Євробачення 14 травня.  Вона вийде на сцену сімнадцятою
Київська співачка Світлана Лобода виступатиме у другому півфіналі пісенного конкурсу Євробачення 14 травня. Вона вийде на сцену сімнадцятою

Учора в спорткомплексі "Олімпійський" у столиці Росії Москва стартував перший півфінал конкурсу Євробачення. На відкритті було 23 тис. глядачів. Ціни на місця у віп-ложі коштували 12 тис. руб. (2400 грн), на трибуни — 3,5 тис. руб. (700 грн). Порядок у залі забезпечували 800 міліціонерів, кожному видали англійський розмовник.

Перед початком шоу в залі з"явився прем"єр-міністр Росії Володимир Путін, 56 років. Він потис руку учасникові дуету з Азербайджану 27-річному Арашу, який репетирував на сцені. Путін особисто вирішив проконтролювати стан технічного забезпечення Євробачення. Намагався сказати кілька слів у мікрофон. Та він був відключений.

Представниця України Світлана Лобода, 26 років, виступатиме у другому півфіналі — 14 травня. Вийде на сцену 17-ю. Виконуватиме циркові сальто. У Гонконзі співачка замовила колесо, в якому планувала спуститися на сцену із 30-метрової висоти. Проте організатори заборонили їй цей трюк. Побоюються, що колесо може зірватися й покалічити глядачів. Світлана обмежиться співом у колесі, що крутитиметься на сцені.

Українська учасниця захворіла на бронхіт. Аби одужати, п"є гарячі чаї, робить дихальні вправи. Лободу супроводжує лікар-фоніатор.

Британська букмекерська контора "Вільям Хілл" пророкує їй четверте місце. Найбільше ставлять на співачку Хадісе з Туреччини. Її пісня "Дум, тек-тек" схожа на композицію "Намбер ван" грекині Гелени Папарізу, яка перемогла на Євробаченні-2005. Киянці Анастасії Приходько, що захищатиме на конкурсі кольори Росії, пророкують 15-те місце.

Жінка старша від нього на 27 років

У Москві сталося кілька інцидентів. Представника Латвії Інтарса Бусуліса прикордонники висадили з потяга Рига—Москва, бо виявили в нього два паспорти. Артист 1,5 год. прочекав на кордоні, доки Філіп Кіркоров не владнав конфлікт і не прислав за ним автобус.

Сім музикантів з угорської групи "Золі Адок" на власному автобусі зіткнулися з "маздою". ДАІ каже, що правила порушив водій останньої. 29-річний білорус Петро Єлфімов за кілька тижнів до конкурсу одружився зі своєю продюсеркою Тетяною Космачовою. Жінка старша від нього на 27 років.

— Він зробив це, щоб підняти інтерес до своєї персони, — говорять у кулуарах конкурсу.

Глядачі обиратимуть переможців у півфіналах смс-голосуванням. У фіналі вони також голосуватимуть, проте остаточний вердикт винесе журі — його очолює 41-річний Філіп Кіркоров. Нові правила ввела гендирекція Євробачення, розташована в Женеві.

Фінал відбудеться 16 травня.

Зараз ви читаєте новину «Українці пророкують четверте місце на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути