Ексклюзиви
понеділок, 01 липня 2024 14:54

"Ненавиджу цю терористичну державу" - Фагот опинився в епіцентрі вибуху у Києві

"Ненавиджу цю терористичну державу" - Фагот опинився в епіцентрі вибуху у Києві
Фото: Instagram

У неділю, 30 червня Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта (Фагот) опинився в епіцентрі вибуху у Києві. Тоді російські окупанти завдали ракетного удару по столиці. Уламки російської ракети влучили в багатоквартирний будинок у районі Оболонь.

"От так приїхав квіточки полити додому. Київ, сьогодні... рузькі намагаються вбити мене і кожного українця. Ненавиджу цю терористичну державу! Росія повинна вмерти", - написав Фагот у соцмережі.

Михайлюта каже, що його цивільна дружина, дизайнерка Ольга Навроцька, дізналася про те, що сталося, вже з його повідомлення в Instagram.

"Вчора ввечері я приїхав на Оболонь, припаркував автомобіль біля свого будинку, і через хвилин десять буквально поруч прилетіло, розповідає obozrevatel музикант.

Вибух був дуже гучним. Можливо, так відреагував на нього, тому що це сталося фактично під боком. Люди реагували по-різному, каже артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині від атаки РФ постраждали три людини, серед них - дитина

"Хтось, пробігаючи, вигукнув: "От і нас з бойовим хрещенням". Хтось у сльозах та істериці біг до під'їзду, де це сталося. Звуку повітряної тривоги я не чув, тому все було неочікуваним", - зазначив співак.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Oleg Mykhailiuta (@fahot)

30 червня у Києві та Київській області було оголошено повітряну тривогу. Згодом у столиці пролунали вибухи. Внаслідок роботи сил ППО, уламки збитої ракети пошкодили багатоповерхівку. Спочатку було відомо про двох потерпілих. Згодом кількість постраждалих зросла.

Зараз ви читаєте новину «"Ненавиджу цю терористичну державу" - Фагот опинився в епіцентрі вибуху у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути