середа, 17 квітня 2024 15:53

10 очевидних ознак, що кіт любить свого господаря

10 очевидних ознак, що кіт любить свого господаря
Фото: pinterest

Люблячий кіт часто може бути мрією. Багато власників підтверджують, що як тільки у вас є кіт, ви будете залежні від цих чудових створінь все життя.

Якщо ви шукаєте ознаки того, що ваш кіт справді любить, приймає вас і хоче бути поруч, ці 10 ознак котячої поведінки незабаром дадуть вам це зрозуміти, пише scotsman.

Незважаючи на те, що породи кішок мають схожі риси, кожна кішка має власні особисті та індивідуальні потреби, включно з медичними, які мають першочергове значення, коли берете кота у свій дім. Зверніть увагу на це, якщо візьмете кота під опіку

10 головних ознак любові кота до свого господаря

Буцаються головою

Однією з найбільш відомих ознак прихильності є те, що коти позначають свою територію за допомогою пахучих залоз на щоках і голові. Коли вони б'ються головою об вас, вони кажуть, що ви їхній.

Котячий нявкіт

Насправді кішки не нявкають один з одним, лише їхні люди-господарі - вони використовують це більш-менш виключно для спілкування з нами. Як і люди, вони не будуть говорити, якщо ви їм не подобаєтеся! Тож нявкання може бути ознакою любові та доброзичливої поведінки.

Котячий хвіст

Котячий хвіст може багато розповісти про те, як вони себе почувають. Але якщо хвіст високо піднятий, це означає, що ти їм подобаєшся.

Кіт спить з вами

Коти не люблять відчувати себе вразливими, тому, якщо вони сплять поруч з вами, на колінах або просто поруч, вони люблять вас і почуваються з вами комфортно.

Коли тебе кусають

Кажуть, що кохання завдає болю, але це більше схоже на щіпку. Кошенята та коти часто виявляють прихильність під час гри, яка включає легке кусання. Для власників ці гострі зуби можуть завдати шкоди, але намагайтеся не реагувати погано, оскільки ваша кішка може заплутатися, спробуйте натомість відвернути увагу деінде.

Доглядають за вами

Якщо ваш милий кіт любить вас доглядати, це хороший знак, що він вас любить. Вони сприймають вас як частину своєї родини.

Котячі сідниці

Подібно до собак, коти ідентифікують один одного за запахом, тому нюхання сідниць схоже на привітання або рукостискання. Хвіст до обличчя - знак того, що вони вважають вас одним із своїх найулюбленіших і кому вони довіряють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можуть згадати кішки свого господаря після довгої розлуки: відповідь науковців

Зоровий контакт

Коти часто вважають зоровий контакт загрозливим, тому, якщо вони тримають зоровий контакт з вами, вони почуваються в безпеці. Якщо вони повільно моргають вам - це ознака любові.

Коли ваш кіт приносить вам подарунки

Гаразд, нам не дуже подобається, коли нам дарують щурів, але це ваш котячий спосіб навчити вас полювати. Вони в основному припускають, що ви член сім'ї, якого потрібно навчити ловити їх здобич.

Розминання

Хоча існує кілька теорій щодо того, чому коти мнуть лапками ті чи інші частини тіла, експерти вважають, що це поведінка кошенят, і вони намагаються стимулювати потік молока матері. Отже, коли вони практикують цю звичку щодо вас, це, ймовірно, означає, що вони сприймають вас як свого власного.

Щоб зробити свого кота щасливим, треба зовсім небагато.

Для пухнастого улюбленця важливо правильно організувати простір для його життя, підібрати їжу і створити улюблене для нього місце-будинок.

Зараз ви читаєте новину «10 очевидних ознак, що кіт любить свого господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути