пʼятниця, 18 липня 2008 07:06

Юрій Квецко помер у реанімації

16 липня в обласній лікарні Івано-Франківська помер 57-річний Юрій Квецко. Він постраждав під час вибуху у Болехівській лікарні, отримав 80% опіків тіла.

— Ми не змогли допомогти цій людині. У нього було багато травм і опіків, — каже заступник головного лікаря Любомир Кравець.

Юрій Квецко працював підсобником у терапії Болехівської міської лікарні. 11 липня, зранку, він увійшов до наповненого газом підвалу клініки й увімкнув світло. Стався вибух. Ударною хвилею чоловікові обпекло обличчя, тулуб і кінцівки. Були ушкоджені дихальні шляхи. Першу допомогу йому надавали місцеві лікарі, за годину реанімобілем доправили в Івано-Франківськ. Пацієнта хотіли перевести до Інституту опікової травми в Києві. Уночі 16 липня чоловік помер. У Квецка не було родини, його похованням займаються колеги з роботи й керівництво Болехівської лікарні.

Це третій смертельний наслідок газового вибуху в Болехові. На місці загинули 69-річний Іван Мохлик і Стефанія Пастушин, 63 роки. Шість потерпілих перебувають у районних шпиталях.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Квецко помер у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути