вівторок, 22 липня 2008 07:12

"Троїцький" демонтують за три місяці

У суботу спецтехніка і робітники компанії "Київметробуд" розпочали демонтаж торговельно-розважального центру "Троїцький". Він розташований поблизу Національного спорткомплексу "Олімпійський" у центрі столиці.

"Троїцький" почали зносити цьогоріч 1 липня. 7 липня роботи припинили, бо мерія начебто не виділяла для цього гроші. Роботи зі знесення недобудованої споруди коштуватимуть міському бюджету 28 млн грн.

— Демонтажні роботи не припинятимуться. За три місяці споруду знесемо "під нуль", — каже "ГПУ" Андрій Мартинюк, 32 роки, начальник дільниці "Київметробуду". — Є затверджений план щодо знесення залізобетонних конструкцій. За цей час за допомогою спецтехніки розібрали чотири ряди бетонних колон та кількох плит, які сполучали їх між собою.

У понеділок на будмайданчику "Троїцького" демонтажні роботи будівельники виконують на трьох спецтракторах. За допомогою гідравлічних ножиць розколюють бетон та перекушують залізну арматуру. Щоб не здіймався пил, бетонні конструкції обливають водою. Демонтовані елементи вивезуть на територію переробної бази "Метробуд".

Зараз ви читаєте новину «"Троїцький" демонтують за три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути