четвер, 28 лютого 2008 07:05

Сергій Кривцун виманював телефони у школярів

У Львові 22-річний Сергій Кривцун виманював мобільні телефони у школярів віком від 10 до 16 років. Міліціонери затримали його біля Привокзального ринку.

— Шахрай підходив на вулиці до хлопців шкільного віку і представлявся працівником карного розшуку. Замість міліцейського посвідчення показував червону "корочку", — розповідає інспектор Андрій Козлов. — Згодом просив школярів показати їхні мобільні телефони. Мовляв, для перевірки серійного номера.

Кривцун зі свого мобільника кудись телефонував і називав номер. Тоді заявляв власникові, що його телефон крадений і перебуває в розшуку. Деякий час Сергій нібито чекав на патрульну машину, потім пропонував школяреві їхати до відділу міліції на таксі. Неподалік Франківського райвідділу Кривцун просив зачекати і зникав.

Ошукані почали звертатися з заявами до міліції.

— Та розшукати його було не так просто, — каже Козлов. — Він не мав постійного місця проживання. Побачивши правоохоронців, намагався втекти.

Нині Кривцун перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Раніше він уже відбував покарання в місцях позбавлення волі за крадіжки та наркоторгівлю. Міліція шукає інших потерпілих від шахрая.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Кривцун виманював телефони у школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути