субота, 01 березня 2008 07:11

Мчеслав Левицький зупинив пограбування

У середу в ювелірному магазині на вул. Городоцькій у Львові пролунали постріли. Двоє чоловіків намагалися заволодіти коштовностями. Та 45-річний працівник Державної cлужби охорони Мчеслав Левицький зупинив грабіжників.

Близько полудня до крамниці зайшли двоє. Інших клієнтів на той час не було. Чоловіки озиралися по сторонах, товаром та цінами не цікавилися. Постійно перешіптувалися між собою.

Мчеслав Левицький, який тоді чергував, підійшов до відвідувачів. Один із них вихопив пістолет, крикнув: "Це пограбування" і вистрілив кілька разів у бік охоронця.

— Зброя виявилася з гумовими кулями, — розповідає Ігор Кравчук із обласної міліції. — Тому охоронець, на щастя, не дуже постраждав.

Прийомами рукопашного бою Левицький знешкодив нападників. Згодом він натиснув на переносну кнопку тривоги, але чоловіки встигли втекти.

На місці пригоди міліціонери виявили відбитки пальців. Грабіжників розшукують. Мчеслав Левицький із забійними травмами потрапив до лікарні. Від госпіталізації відмовився.

Зараз ви читаєте новину «Мчеслав Левицький зупинив пограбування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути