середа, 07 липня 2021 07:36

Вода гниє і смердить - блогер оцінив відпочинок у Скадовську

Вода гниє і смердить - блогер оцінив відпочинок у Скадовську
Відпочинок в Скадовську здивував кількістю туристів і розчарував сморідом. Фото: otpuskplus.com.ua

Український тревел-блогер Євген Панюта протестував відпочинок в українському курортному місті Скадовськ на побережжі Чорного моря в Херсонській області.

Враження від поїздки розповів на відео, яке розмістив у YouTube.

"Людей на пляжах Скадовська багато щодня. Навіть нещодавні зливи не зігнали туристів. Усе псує величезна кількість камки в морі. Тут тепла вода та практично немає штормів, що дає ідеальні умови для її росту. Вона гниє і починає смердіти. Нагадує запах із ферми зі скотом. Побережжя чистять. На пляжах можна побачити гори водоростей. Поступово їх вивозять, але повільно", - каже блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Море бліх, які шалено кусаються - блогер розніс курортний Генічеськ

Перевагою пляжів міста є гарно розвинена інфраструктура. Біля моря багато парасольок, альтанок, шезлонгів, туалетів, спортивних та дитячих майданчиків. Крім того, є кав'ярні та ятки, де можна придбати сувеніри та все потрібне для пляжного відпочинку.

"Скадовськ гарно підійде для відпочинку з дітьми. Для них тут багато розваг, пологий вхід в море та досить тепла вода", - розповів Панюта.

Також у морі Скадовська немає медуз та морських бліх.

Тревел-блогер Євген Панюта взявся тестувати відпочинок на морських курортах України. Зокрема, під приціл потрапив острів у Каркінітській затоці Джарилгач. Він є найбільшим островом України й Чорного моря.

Щоб потрапити на Джарилгач, спершу треба приїхати в місто Скадовськ Херсонської області. Потім на поромі пливти на острів. Вартість квитка 200 грн. На острові є дикі пляжі, малолюдні, є з накриттями, шезлонгами, туалетом і кав'ярнями. Він біля причалу, тому людей там значно більше. Також є джерело з чистою питною водою.

Зараз ви читаєте новину «Вода гниє і смердить - блогер оцінив відпочинок у Скадовську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути