пʼятниця, 02 липня 2021 11:42

Море бліх, які шалено кусаються - блогер розніс курортний Генічеськ

Море бліх, які шалено кусаються - блогер розніс курортний Генічеськ
Курортний Генічеськ розчарував блогера морем та пляжами. Фото: grivna.ks.ua

Блогер Євген Панюта протестував українське курортне місто Генічеськ Херсонської області. Воно розташоване на березі Азовського моря.

Свої враження від відпочинку описав у відео й розмістив на YouTube.

"Курортний сезон розпочався, відео записував увечері у вихідний, проте центральний міський пляж малолюдний. Водночас Арбатська стрілка забита на 90 відсотків. Хоча інфраструктура пляжу в Генічеську добра. Є кав'ярні, спортивні й дитячі майданчики, роздягальні, шезлонги, альтанки й парасольки", - каже Панюта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На популярному українському курорті завелися небезпечні бактерії

Усе псує сам пляж і море, вважає блогер.

"Замість піску - збита земля, можна на роликах кататися. Хоча тут є порт, який займається промисловим видобуванням морського піску. Незручний спуск до моря, а до глибини доведеться йти мінімум метрів 200-300. Але для дітей це добре. Мінус у тому, що біля берега велика кількість морських бліх. Ми пішли купатися на інший пляж, кам'янистий. Поки йшов до глибини, усього покусали".

У курортному селищі Кирилівка, що в Запорізькій області на узбережжі Азовського моря, відпочивальники помітили небезпечну кільчасту сколопендру. Комаха може завдавати сильного опіку й спричинити алергічну реакцію. Укуси сколопендри болючі. Після них може з'явитися головний біль, висока температура, тремтіння рук і ніг.

Зараз ви читаєте новину «Море бліх, які шалено кусаються - блогер розніс курортний Генічеськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути