Ексклюзиви
четвер, 29 квітня 2010 08:57

"Це найприємніша поразка в моєму житті" - Моурінью

"Це найприємніша поразка в моєму житті" - Моурінью
Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью розповів про другу півфінальну гру проти "Барселони" (0:1) в 1 / 2 фіналу Ліги чемпіонів.

"Це найкрасивіший момент моєї кар'єри. Це найкрасивіший момент для гравців, вболівальників, для мене. "Інтер" 38 років не грав у фіналі Кубка чемпіонів. У нас не команда молодих футболістів, які можуть ще 15 років чекати того, щоб зіграти у фіналі. У неї не буде ще десяти можливостей, щоб провести такий матч. У цьому найбільше задоволення ", - сказав він.

"Нам залишається провести п'ять матчів у всіх змаганнях, які будуть більше, ніж фінали. Сьогодні ми можемо веселитися, потім відсипатися, а потім будемо готуватися до гри з "Лаціо" в чемпіонаті країни", - заявив тренер.

"Проти "Барселони" важко грати в повному складі, а якщо перемогти її вдесятьох, то це історичне досягнення. Це найприємніша поразка в моєму житті. Гра вийшла екстраординарною. Я хочу попросити вболівальників, щоб вони зустріли цю чудову команду в аеропорту", - цитує тренера AFP з посиланням на телеканали Sky Sport Italy і RAI.

Нагадаємо, що в середу, 28 квітня, відбувся матч-відповідь півфіналу Ліги Чемпіонів між іспанською "Барселоною" та італійським "Інтером". Після першого матчу каталонцям потрібно було забивати мінімум двічі. Підопічним Моуріньо вдалося реалізувати тактичні задумки тренера, і, незважаючи на поразку, вийти у фінал.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Це найприємніша поразка в моєму житті" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути