середа, 28 квітня 2010 12:27

"Можливо, у Хосепа Гвардіоли є ресторан в Осло" - Моурінью

"Можливо, у Хосепа Гвардіоли є ресторан в Осло" - Моурінью

Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью напередодні повторного півфінального матчу Ліги чемпіонів проти "Барселони" закликав не нагнітати пристрасті навколо роботи суддів.

"Не хочу заздалегідь турбуватися про роботу арбітра. Для мене на першому місці стоїть лише футбол. Якщо у "Барселони" такі ж пріоритети, то у судді буде легка робота. Ми повинні грати, а не думати про рефері. Судді гарні, коли хороші футболісти.

Інформація про те, що я володію рестораном разом із суддею Олегаріу Бенкеренса (арбітр першого півфінального матчу) - це тільки чутки. Я ні з ким не володію рестораном. Можливо, у Хосепа Гвардіоли є ресторан в Осло ... "- цитує тренера офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, що на гучному торішньому півфінальному матчі Ліги чемпіонів "Челсі" - "Барселона" працював норвежець Том Хеннінг Евребе, який, на думку багатьох, допустив ряд помилок на користь каталонців.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, у Хосепа Гвардіоли є ресторан в Осло" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути