середа, 21 квітня 2010 09:59

Матерацці напав на одноклубника (ВІДЕО)

Матерацці напав на одноклубника (ВІДЕО)

Молодий талант "Інтера" Маріо Балотеллі влип у черговий скандал. За свою далеко не блискучу гру з "Барселоною" він був обсвистаний власними вболівальниками, яких на "Джузеппе Меацца" зібралося приблизно 80 тисяч.

На це Балотеллі відповів образливими жестами і лайкою. З фінальним свистком зняв футболку, і пішов у роздягальню, не святкуючи перемоги.

"Всі ви сучі діти", - описуючи вказівним пальцем весь стадіон, вимовив норовливий чорношкірий італієць. Після гри Балотеллі зміг дістатися до свого автомобіля тільки з охороною та навіть президентові клубу Массімо Моратті довелося заспокоювати збожеволілих тіфозі, які жадали розправитися зі непокірним футболістом.

Крім цього, реакція Балотеллі стала причиною скандалу в роздягальні "нерадзуррі", коли деякі футболісти висловили своє здивування поведінкою молодого гравця. А Марко Матерацці наздогнав партнера в підтрибунному тунелі, де за допомогою кулаків пояснив Маріо його неправоту.

Тепер буде цікаво подивитися на реакцію Моурінью, який вже кілька разів усував Маріо від тренувань, але після вибачень повертав до головної команди.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Матерацці напав на одноклубника (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути