вівторок, 20 квітня 2010 10:26

"Барселона" витратила 24 години на дорогу до Мілана

"Барселона" витратила 24 години на дорогу до Мілана

Букмекери не вважають "Барсу" беззаперечним фаворитом сьогоднішнього півфіналу ЛЧ проти "Інтера". William Hill дає на її перемогу коефіцієнт 2,3, а на перемогу італійців - 2,9. Нічия оцінюється як 3,2. Матч розпочнеться на міланському "Джузеппе Меацца" о 21.45 (ТБ: Перший, Спорт-1, 21.30).

Після виснажливого дербі проти "Еспаньола" (0:0) команда Гвардіоли була змушена двома автобусами здійснити вояж до Мілана. Як вже повідомлялося, повітряний простір в Європі закрито для польотів через виверження ісландського вулкана.

Цікаво, що всього через годину після виїзду кортежу з Барселони, місцевий аеропорт знову відкрили для польотів, однак повертатися ніхто не став - погана прикмета.

Французькі шанувальники "Барси", які заздалегідь дізналися про її маршрут, почали займати місця біля узбіч, щоб вітати своїх кумирів. Коли у Німі каталонці зупинилися на відпочинок, уболівальники могли сфотографуватися з будь-яким гравцем і навіть перекинутися парою слів.

О 22.30 за європейським часом кортеж прибув до Канн, де делегація заночувала в готелі, який межує з палацом, де проходить знаменитий кінофестиваль. Вранці "Барса" сподівалась вилетіти до Мілану, проте аеропорти так і не відкрилися.

Іспанські фани, які обговорюють вояж, дякують півзахисникові "Інтера" Снейдеру за його гол ЦСКА, через що "Барсі" не довелося їхати на автобусах до Москви. Щоб потрапити в Мілан, "Барса" за добу подолала близько 1000 км. Якщо б у півфінал вийшов ЦСКА, їхати в Москву довелося б більше 3500 км ... Оскільки кількість місць в автобусах обмежена, у Мілан не поїхав травмований і незаявлений Чигринський.

Тим часом, нападаючий "Інтера" Самуель Ето`О журиться, що вболівальники не вірять в його команду:

"Схоже, люди взагалі не думають, що ми зуміємо пройти "Барсу". Багато фанів вже здалися. Мені це незрозуміло. Так, "Барса "зараз грає сильніше, ніж коли ми зустрілися на груповому етапі, але ж ми теж прогресували".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" витратила 24 години на дорогу до Мілана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути