Ексклюзиви
неділя, 18 квітня 2010 19:51

УЄФА не буде переносити матчі Ліги Чемпіонів

УЄФА не буде переносити матчі Ліги Чемпіонів

УЄФА вирішив не переносити півфінальні матчі Ліги чемпіонів, незважаючи на те, що авіасполучення в Європі паралізовано через виверження вулкана в Ісландії.

На офіційному сайті УЄФА повідомляється, що матчі "Інтер" - "Барселона" і "Ліон" - "Баварія" пройдуть за розкладом 20 і 21 квітня відповідно.

"Барселона" вже вирушила до Мілана на автобусі. Як повідомляється на сайті клубу, по дорозі футболісти переночують в Каннах. За інформацією агентства AFP, "Ліон" до останньої можливості буде чекати відновлення польотів, але футболісти також готові відправитися до Мюнхена автобусом.

Рішення з приводу проведення матчів Ліги Європи "Атлетіко" (Мадрид) - "Ліверпуль" і "Гамбург" - "Фулхем" поки не прийнято. Ці зустрічі мають відбутися 22 квітня.

Разом з тим на сайті УЄФА повідомляється про скасування матчу жіночої Ліги чемпіонів між шведським клубом "Умео" і французьким "Ліоном". Ця зустріч повинна була відбутися в Швеції вдень 18 квітня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «УЄФА не буде переносити матчі Ліги Чемпіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути