Ексклюзиви
неділя, 18 квітня 2010 12:59

Матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи під питанням

Матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи під питанням

УЄФА може скасувати півфінальні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи. У керівництві Європейського футбольного союзу стурбовані проблемою з перельотами по всьому континенту через виверження вулкана в Ісландії.

Головний тренер "Фулхема" Рой Ходжсон, команда якого повинна зустрітися з "Гамбургом" у четвер, вірить у поліпшення ситуації з авіаперельотами.

"Один із принципів УЄФА свідчить, що обидві команди повинні бути в рівних умовах. Якщо нам доведеться зробити переліт в таких умовах, це може в психологічному плані позначитися на грі. У підсумку команда, яка приймає суперника на своєму полі, отримує деяку перевагу", - додав він.

Зараз авіасполучення над Європою практично паралізовано, і команди, які грають на виїзді, можуть не дістатися до місця проведення гри. Рішення буде прийнято в понеділок.

У четвер, 15 квітня, авіасполучення в Європі було паралізовано через виверження ісландського вулкана Ейяфьяллайекюль, що почалося кілька днів тому. Над островом піднялося багатокілометрова хмара попелу, що повільно рухається в бік Старого Світу.

Повітряний простір закрито у близько 20 країн, уточнює BBC News. Повітряне сполучення опинилося в гіршому стані, ніж після терактів 11 вересня 2001 року, відзначають експерти.

За матеріалами Спорт-экспресс, Korrespondent.net.

Зараз ви читаєте новину «Матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи під питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути