Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2009 08:16

Сьомін переходить в "Локомотив"

Автор: daily.com.ua
  Юрій Сьомін
Юрій Сьомін
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін очолить "Локомотив".

Як запевняє "Спорт-Экспресс", офіційно про це буде оголошено після завершення першості України, яка закінчиться 26 травня.

На австрійському зборі команди, який пройде з 24 червня по 6 липня, керувати клубом буде вже Сьомін.

Виконуючий обов"язки головного тренера залізничників Володимир Мамінов залишиться в штабі команди і обійматиме посаду одного з помічників.

Як вже повідомляв Sports.ru, сам Сьомін відмовився від будь-яких коментарів з цього питання до закінчення чемпіонату України.

Як писала Gazeta.ua місяць тому, спроби повернути Юрія Сьоміна в "Локомотив" патрони клубу роблять ще з часу відставки Рашида Рахімова.

Помирилися?

Цікаво, що непорозуміння між Сьоміним, який впродовж довгих років тренував ФК "Локомотив", та його колишнім клубом тривають вже не один рік, а в лютому вони дійшли до стадії судових розглядів. Сьомін, який нині очолює київське "Динамо", не згоден з допемісією акцій ФК "Локомотив", яка розмиє його частку, а також частку екс-президента клубу Валерія Філатова.

Повідомлялося, що головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін подав до суду на московський "Локомотив", який він очолював з 1992 по 2005 рік. Сьомін вимагає визнати договір недійсним, але про який договір йде мова, не уточнюється.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сьомін переходить в "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути