Ексклюзиви
понеділок, 11 травня 2009 15:58

Динамо достроково стало чемпіоном України

Динамо достроково стало чемпіоном України

Київське "Динамо" перемогло сімферопольську "Таврію" і стало недосяжним для переслідувачів у чемпіонській гонці 2008-2009 років.

Гра із "Таврією" для "Динамо" склалася непросто. У першому таймі кримчани повели в рахунку – уже на 3-й хвилині у воротах Шовковського розписався Ідахор. Зусилля киян до перерви поновити паритет були марними.

На другий тайм наставник "динамівців" Юрій Сьомін випустив важку артилерію – Мілевського та Алієва. Лідери киян значно пожвавили гру своєї команди в атаці. Дивіденди не забарилися – на 55-й хвилині красень-гол забив Гіоане. Але відповідь "Таврії" була блискавичною – через дві хвилини Монахов знову вивів свою команду уперед – 1:2.

"Таврія" з усіх сил затягувала час, гравці кримської команди часто падали на газон, просили допомоги медиків, подовгу вводили м"яч в гру із ауту чи від воріт. Але така тактика їм не допомогла. На 75-й хвилині Несмачний замкнув простріл Гіоане – 2:2. А ефектну крапку в грі поставив Алієв. Отож, 3:2 – "Динамо" перемагає "Таврію".

За матеріалом Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Динамо достроково стало чемпіоном України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути