Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2009 08:57

Проти збірної України зіграє "скажений" Руні

Проти збірної України зіграє "скажений" Руні
Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло назвав поведінку нападника "Манчестер Юнайтед" Уейна Руні у матчі Прем"єр-ліги проти "Фулхема" "ненормальною".

Нагадаємо, що під час суботньої гри на "Крейвен Коттедж" 23-річний англієць заробив дві жовті картки, внаслідок чого рефері Філ Дауд був вимушений видалити гравця з поля. До речі, йдучи з поля, Руні також показував усім присутнім свої бурхливі емоції.

Не дивлячись на цей вчинок, який не відповідає гравцю вищого дивізіону, Руні все ж отримав запрошення від Фабіо Капелло на матчі національної збірної проти Словаччини (у суботу) та України (в середу).

"Що він хотів довести, ламаючи кутовий прапорець? Що він хотів цим показати? Це ненормальний, ненормальний вчинок", - застеріг свого підопічного тренер збірної Англії.

Варто сказати, що це вже не перший спалах люті з боку Руні. У нещасливому для англійських уболівальників матчі Чемпіонату Світу 2006 року проти Португалії нападник також був видалений з поля. Втім, в 5 останніх матчах за національну команду Руні не отримав жодного попередження.

Додамо, що це застереження Капелло можна розглядати як стурбованість тренера щодо поведінки деяких гравців збірної. Італієць традиційно велику увагу приділяє дисципліні, яка останнім часом дуже шкутильгає. Можна пригадати хоч би нещодавні проблеми з поліцією Карлтона Коула, Ешлі Коула та Стівена Джеррарда.

Еврофутбол, Обозреватель

Зараз ви читаєте новину «Проти збірної України зіграє "скажений" Руні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути