вівторок, 29 грудня 2009 10:58

"Зорю" очолить тандем тренерів

"Зорю" очолить тандем тренерів

Нарешті наступила ясність в питанні, хто готуватиме луганську "Зорю" до весняних поєдинків чемпіонату України. Це тандем тренерів Анатолій Чанцев - Юрій Вернидуб, який відносно недавно стояв біля керма запорізького "Металурга", повідомляє "КОМАНДА" з посиланням на генерального директора "Зорі" Сергія Рафаїлова.

"Нинішній наставник колективу Юрій Коваль поки знаходиться у відпустці, - сказав Рафаїлова. - Але розлучатися з ним ніхто не збирається. Юрієві Григоровичеві буде запропонована інша посада в структурі клубу".

Також Рафаїлов відзначив: "Нове керівництво "Зорі" прийшло надовго, і ми прикладемо максимум зусиль, щоб у луганських уболівальників були набагато більше позитивних емоцій від виступів їх улюбленців у чемпіонаті".

Сама команда виходить з відпустки 4 січня. Пройшовши медичний огляд, футболісти декілька днів попрацюють у Луганську, а потім відправляться на тренувальний збір до Туреччини. До речі, заплановано три етапи підготовки, і всі вони пройдуть на берегах Босфору.

А ось про трансфери Сергій Рафаїлов поки говорити не захотів, оскільки до виходу команди з відпустки багато що може змінитися. Відомо лише те, що частина орендованих виконавців вже повернулася в свої клуби. Таких в "Зорі" було шестеро: Олексій Антонов, Олексій Курілов (обидва - "Металіст"), Тарас Лазаровіч ("Металург" З), Егіше Мелікян ("Металург" Д), Сергій Шевчук ("Шахтар") і Тарас Дурай ("Нива" Т).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Зорю" очолить тандем тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути