середа, 16 грудня 2009 14:55

У "Зорю" прийдуть Гладкий, Дуляй і новий тренер

У "Зорю" прийдуть Гладкий, Дуляй і новий тренер

Як стало відомо Sport.ua з достовірних джерел, форвард донецького "Шахтаря" Олександр Гладкий найближчим часом може стати гравцем луганської "Зорі". Таким чином, 22-річний футболіст стане першим придбанням нового керівництва клубу в особі Євгена Геллера - екс-президента футзального "Шахтаря".

Окрім цього, повідомляється про інтерес з боку "Зорі" до сербського півзахисника "гірників" Ігора Дуляя. Як відомо, Дуляй вже давно не вписується в плани Мірчі Луческу, а Гладкого неодноразово критикувало керівництво клубу. У "Зорі" цю інформацію поки що не підтверджують, але і не спростовують.

- Є ціла група футболістів, стосовно яких йдуть переговори. Плануємо переглянути на зборах достатньо велику кількість гравців. Поки називати якісь імена передчасно. Зараз підписаний контракт тільки з одним новим виконавцем, - це Сергій Силюк. - сказав генеральний директор ФК "Зоря" Сергій Рафаїлов.

Тим часом, сайт Football.ua пише, що колишній тренер запорізького "Металурга" Анатолій Чанцев очолить "Зорю" замість Юрія Коваля.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У "Зорю" прийдуть Гладкий, Дуляй і новий тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути