Ексклюзиви
середа, 16 грудня 2009 09:52

"Шахтар" бажає перемоги над "Партизаном" задля рейтингу

"Шахтар" бажає перемоги над "Партизаном" задля рейтингу

На традиційну передматчеву прес-конференцію головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прийшов у супроводі свого асистента Олександра Спиридона і захисника команди Ярослава Ракицького.

- Це шоста гра групового турніру і у нас, і у "Партизана". Напевно, ми вже повністю вивчили один одного, якихось несподіванок ніхто не чекає. Не думав, що доведеться грати в таких умовах, які зараз склалися. Справа не в погодних умовах, я маю на увазі турнірну таблицю. Коли було жеребкування, мені чомусь здавалося, що "Партизан" буде нашим головним суперником в плані виходу з групи.

Для "Партизана" цей рік - невдалий в європейських кубках. З кожною командою може таке трапитися, зараз "Партизан" з цим зіткнувся. Ні для однієї, ні для іншої команди нинішня гра нічого не вирішує, тому хотілося просто показати на хорошому полі видовищний футбол. Але тепер це виключено, погодні умови не дозволять цього зробити.

Що ж до "Шахтаря", то це остання гра сезону, і у нас багато травмованих гравців: це Кучер, який не відновився, Ілсіньо, Даріо Срна захворів, у нього температура, Агахова, Кравченко. А "Партизан" ми добре вивчили, але тільки за іграми Ліги Європи. Що ж до їх останніх виступів в чемпіонаті і які є проблеми у цієї команди, ми, на жаль, не знаємо.

- Чи буде в завтрашньому матчі капітаном Ігор Дуляй?

- (Сміється.) Для вас ми можемо завтра зробити його капітаном.

- Наскільки велика мотивація у "Шахтаря" неодмінно перемогти в останньому матчі?

- Ми дуже сильно бажаємо виграти. Не хотілося б, щоб падав той рейтинг, якого ми досягли. Багато що залежатиме від того, наскільки я зможу передати своє бажання перемогти в завтрашній грі і наскільки футболісти будуть готові, можливо, пожертвувати в деяких моментах своїм здоров"ям на такому складному полі.

- Містере Луческу, який рахунок завтра вас влаштує?

- Я ніколи не роблю прогнозів. Хотілося б виграти, знаючи, що це зробити буде дуже складно. Ми гратимемо з дуже мотивованою командою. Напевно, "Партизан" хоче розлучитися зі своїми уболівальниками на мажорній ноті.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" бажає перемоги над "Партизаном" задля рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути