пʼятниця, 11 грудня 2009 13:22

Срна став об"єктом переговорів між "Челсі" і "Шахтарем"

Срна став об"єктом переговорів між "Челсі" і "Шахтарем"

Лондонський "Челсі" збирається запропонувати 10 мільйонів фунтів донецькому "Шахтареві" за правого захисника Даріо Срна, повідомляє Evening Standard.

За інформацією джерела, керівництво "синіх" вже направило офіційний запит українському клубу про можливість даного трансферу. У будь-якому випадку, ця операція може бути здійснена лише в наступному місяці, коли відкриється трансферне вікно.

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов у приватній розмові з 27-річним Срной заявив, що не перешкоджатиме його переходу в один з європейських грандів, якщо, звичайно, пропозиції від таких надійдуть в січні. Все це дає підстави вважати, що "Челсі" отримає позитивну відповідь.

Захисник збірної Хорватії виступає за клуб з Донецька з 2003 року. У минулому сезоні він допоміг "Шахтареві" виграти Кубок УЄФА. На думку багатьох фахівців, Срна вже давно переріс рівень української першості, і тому йому не варто відмовлятися від можливості спробувати свої сили в Європі.

"Ця правда, що у мене є 2 пропозиції від топ-клубів Європи, але я не можу назвати їх імена. Це було б неправильно", - недавно повідомив Срна в спілкуванні з журналістами.

Варто сказати, що головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті вимушений звернути увагу на позицію правого захисника своєї команди. Жозе Босингва травмований і проведе в лазареті ще 3 місяці. А ні Жуліано Беллетті, ні Пауло Феррейра зараз виглядають не переконливо, так що заміни Браніславу Івановичу у "синіх" просто немає.

За матеріалами Рremiership, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Срна став об"єктом переговорів між "Челсі" і "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути