середа, 16 грудня 2009 11:24

Екс-гравці "Шахтаря" не сумніваються в перемозі "гірників" над "Партизаном"

Екс-гравці "Шахтаря" не сумніваються в перемозі "гірників" над "Партизаном"

Напередодні сьогоднішнього матчу 6-го туру групового турніру Ліги Європи між бєлградським "Партизаном" і донецьким "Шахтарем" відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на цей поєдинок.

Валерій Гошкодеря, екс-захисник "Шахтаря":

-1:2. Складно спрогнозувати, яким буде поєдинок, тому що неясно, який склад виставить Мірча Луческу. Я думаю, що наставник гірників в цьому матчі довірить місце на полі молодим футболістам і тим, хто мало виступав цього сезону, хто поки тільки претендує на потрапляння в "основу". А цим хлопцям є що доводити. Я не сумніваюся, що настрій у них буде бойовим. Ті ж Кравченко і Фомін якщо вийдуть, то постараються показати свої найкращі якості. А маючи належну мотивацію, "Шахтареві" цілком під силу завершити груповий етап виїзною перемогою".

Михайло Соколовський, екс-нападаючий "Шахтаря" (на фото):

- 0:2. В принципі, цей поєдинок з турнірної точки зору прохідний для обох суперників. "Шахтар" достроково забезпечив собі перше місце в групі, а "Партизан" йде останнім і ні на що вже не претендує. Але навіть не дивлячись на те, що гірники можуть вийти на матч не основним своїм складом, я не сумніваюся в їх виграші. Все-таки остання гра в році - хлопцям захочеться перемогти, щоб з гарним настроєм піти у відпустку. Такий вдалий для команди рік хотілося б завершити красивою і переконливою перемогою".

Олександр Сопко, екс-захисник "Шахтаря":

- 1:2. Як правило, в таких зустрічах в діях футболістів немає напруги, на них не тисне відповідальність за результат. Але усвідомлюючи, що це завершальний поєдинок року, хлопці, думаю, налаштуються серйозно. На відміну від останніх матчів в рамках чемпіонату України, не сумніваюся, що цю зустріч гірники проведуть з повною самовіддачею. Суперник їм цілком по зубах, з ним можна грати в красивий атакуючий футбол. У турнірному плані обом командам нічого вже не треба, а тому вони діятимуть вільно. Але досягнуть успіху при цьому донетчани, адже в майстерності підопічні Мірчі Луческу значно перевершують своїх опонентів".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравці "Шахтаря" не сумніваються в перемозі "гірників" над "Партизаном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути