пʼятниця, 09 червня 2017 14:49

"Після відходу Луческу були три кандидати" - Палкін

"Після відходу Луческу були три кандидати" - Палкін
"Паулу Фонсека ніколи не нарікав, що умови не рівня команди Ліги чемпіонів" - Сергій Палкін

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про призначення Паулу Фонсеки головним тренером.

"Скільки було кандидатів на посаду тренера після відходу Луческу? Три. Як життя показало, ми прийняли єдино правильне рішення, адже знаємо, що сталося з іншими двома кандидатами.

Головне, чим він нас вразив, то це те, що виграв чемпіонат і Кубок України. Це головні завдання.

На сьогодні у команді дуже хороший мікроклімат. А знаєте, як найкраще визначити - хороший він чи ні? Це коли гравці, які сидять на лавці запасних, і ті, хто не потрапив взагалі в заявку, радіють за тих, хто грає на полі, радіють за перемоги команди.

Наша команда стала більше контролювати м'яч, з'явилися дуже жорстка дисципліна в оборонних діях команди.

Тренерський штаб прийняв той повсякденний побут, в якому живе і тренується команда. А це одне тренувальне поле без підігріву і постійні перельоти. Але Паулу з його тренерським штабом витиснув максимум із цієї ситуації і ніколи не нарікав, що умови не рівня команди Ліги чемпіонів.

Якщо брати виліт від "Янг Бойз", то там найбільше питання полягало в тому, що Фонсека намагався грати за своєю схемою 4-4-2, яку награвав на зборах. На жаль, наші хлопці за такий короткий термін не змогли до неї адаптуватися.

Мені здається, це стало головною проблемою. З приводу "Сельти". Там ситуація зовсім інша. Знову ж, не постав пенальті суддя - ми б пройшли іспанський клуб", - сказав Палкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дружина не хоче ризикувати, бо в Україні дуже вродливі дівчата": хто повернув "Шахтареві" чемпіонський титул

Паулу Фонсека в своєму дебютному сезоні з "Шахтарем" виграв чемпіонат і Кубок України. Контракт з наставником підписаний до кінця наступного сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Після відходу Луческу були три кандидати" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути