Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2020 18:47

Найбільший ювелірний виріб - коштовні дракони, що сперечаються за перлину
14

Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу
Фото: lasvit.com
Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу
Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу
Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу
Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу

Два велетенських дракона, які претендують на вогняну перлину, створені з дорогоцінних металів та кристалів і переливаються різноманітними кольорами. Інсталяція має довжину понад 60 метрів та важить 40 тонн.

Як розповіли автори цього ексклюзивного твору мистецтва чеська дизайнерська фірма Lasvit, на початку це було "просто" поєднанням нержавіючої сталі, золота та кристалів.

Зрештою драконів вкрили 13 тис. золотих лусочок та інкрустувалиі 2,5 мільйонами кристалів Swarovski. Кристали підсвічуються прихованими всередині різнокольоровими світлодіодами. Завдяки цьому міфічні створіння мають можливість практично миттєво змінювати свій колір.

Автор: lasvit.com
  Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу
Чеські дизайнери створили 60-метрову коштовну прикрасу

Над створенням інсталяції майже три роки працювали всі відділи копанії, це понад сотню чеських фахівців. Результат творили на межі фізичних та технічних можливостей. Майстри скляних виробників та металевих виробників привнесли ноу-хау в сотні років традицій ремесла, в той час як їхня робота підтримувалася високотехнологічним дизайнерським процесом протягом усього часу.

"Найбільша освітлювальна установка, яку коли-небудь робили, виглядає як чудова коштовність у фойє Імператорського палацу. Це захоплюючий результат роботи майстрів склодувів, металообробників, ремісників та дизайнерів. Це наша шана шанованим ремеслам, які мають давню традицію в Чехії, а також символ глибокої поваги до китайської історії", - розповів про коштовну інсталяцію президент і засновник Lasvit Леон Якіміч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо найдорожчі будинки світу

Два дракони, що б'ються над полум'яною перлиною - цей символ можна знайти в китайській міфології, в оповіданнях і книгах, а тепер і в його матеріалізованому, натуральному розмірі.

Дизайнери Lasvit сподіваються, що їх творіння, яке є наразі найбільшим ювелірним виробом у світі, потрапить до Книги Рекордів Гіннеса.

Фантасмагоричні створіння ніби висять у повітрі над просторим фоє шестизіркового готелю Imperial Palace Saipan. Шикарний готель розташований на острові Сайпан, що входить до архіпелагу Маріанських островів.

Коштовності та ювелірні вироби завжди будуть в ціні і завжди є відмінним вкладенням коштів. Вартість ювелірних виробів може значно збільшуватися при наявності цікавої історії.

Бікіні з діамантів і "Серце Океану": показали найдорожчі прикраси у світі.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший ювелірний виріб - коштовні дракони, що сперечаються за перлину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути