Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2018 15:20

Названо найдорожчі будинки світу
10

До переліку з 10 найдорожчих будинків світу ввійшов будинок дочки відомого українського політика. Про це у своєму матеріалі пише worldstopmost.com

10 місце посідає лондонський маєток Upper Phillimore Gardens, власницею якого є донька екс-президента України Леоніда Кучми — Олена Пінчук. Вартість цього будинку становить 128 мільйонів доларів. До того, як стати одним із найдорожчих у світі, він представляв собою будівлю звичайної школи. Зараз же підлогу в Phillimore Gardens встелено мармуром, стіни оздоблено витворами мистецтва й золотим декором, є підземний басейн, тренажерний зал, сауна, кімната страху й кінотеатр.

Автор: primelocation.com
  Upper Phillimore Gardens
Upper Phillimore Gardens
На 9 місці Crespi Hicks Estate — власність американського бізнесмена Тома Хікса. Цей маєток оцінено в 135 мільйонів доларів. Його вважають одним із найрозкішніших будинків США.
Автор: significanthomes.com
  Crespi Hicks Estate
Crespi Hicks Estate

8 місце в списку займає Kensington Palace Gardens вартістю 140 мільйонів доларів. Нині власником цього елітного будинку є російський бізнесмен Роман Абрамович.

Автор: lawray-architects.co.uk
  Kensington Palace Garden
Kensington Palace Garden

На 7 місці знаходиться Pinnacle — маєток, розташований на території Йєллоустонського клубу — популярного лижного курорту в штаті Монтана, США. Вартість будинку становить 155 мільйонів доларів. Нині належить він американському мільярдеру Тіму Бліксету.

Автор: haber.bursadanerede.com
  Pinnacle
Pinnacle

6 сходинку посідає Hearst Castle вартістю 191 мільйон доларів. Саме в цьому маєтку проходили зйомки відомої кримінальної саги "Хрещений батько". Раніше Hearst Castle належав американському медіамагнату Вільяму Херсту. Нині ж входить до списку історичних пам'яток і перебуває під охороною держави. Однак сім'я Херста зберегла за собою право проживати в родинному маєтку, у якому нараховується 56 спалень, 61 ванна кімната й 19 віталень.

Автор: craft4me.com
  Hearst Castle
Hearst Castle

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкіш через край: на відкриття готелю витратили більше півмільярда доларів

На 5 місці Ellison Estate, вартість якого становить 200 мільйонів доларів. Цей маєток простягається більш як на 9 га. Належить Ellison Estate американському бізнесмену Ларі Елісону. Натхнений епохою самураїв власник цього розкішного особняка додав у його оформлення багато речей у стилі дзен. На території Ellison Estate є ставок з японськими коропами коі, чайний будиночок і японська баня.

Автор: networthq.com
  Ellison Estate
Ellison Estate

4 місце за маєтком Fairfield, який нині оцінюють у 248 мільйонів доларів. Загальна площа його становить більш ніж 25 га. Належить Fairfield американському інвестору Айрі Реннерту. У цьому маєтку є 29 спалень, 39 ванних кімнат, майданчики для гри в баскетбол і сквош, тенісні корти, доріжки для боулінгу, три басейни.

Автор: foximas.com
  Fairfield
Fairfield

3 місце має Villa Leopolda вартістю 736 мільйонів доларів. Знаходиться цей розкішний маєток у Франції. Нині власницею його є Лілі Сафра — відома благодійниця й світська левиця. Villa Leopolda займає більш як 50 га. На її території є величезна оранжерея, басейн, майданчик для вертольоту, вулична кухня, гостьовий будиночок. Свого часу саме Villa Leopolda слугувала за локацію для зйомок одного з фільмів Альфреда Хічкока.

Автор: usa.one
  Villa Leopolda
Villa Leopolda

На 2 місці незвичайний будинок Antilia, вартість якого оцінюють в 1 мільярд американських доларів. Належить він найбагатшій людині Індії — Мукешу Амбані. Antilia представляє собою 27-поверховий будинок, загальна площа якого становить 122 000 кв метрів. Для обслуговування його бізнесмен найняв 600 людей. На території Antilia є три майданчика для вертольотів і 6 підземних паркінгів.

Автор: strongestinworld.com
  Antilia
Antilia

1 місце посідає офіційна лондонська резиденція британських монархів — Букінгемський палац. Його вартість становить 1,56 мільярдів доларів. Загальна площа Букінгемського палацу — 256 000 квадратних метрів. У ньому є 78 ванних кімнат, 92 кабінети, 188 кімнат для персоналу, 52 спальні, 19 залів для здійснення прийомів, поштове відділення, ювелірна майстерня, басейн, кабінет лікаря й кінотеатр.

Автор: homestylediary.com
   Buckingham Palace
Buckingham Palace

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Планують відкрити готель у космосі

Раніше показали 15 найкращих дитячих будиночків, які сподобаються й дорослим. Сайт архітектури й дизайну запропонував різні варіанти. Серед них є й ті, які під силу побудувати власними руками, не звертаючись за допомогою до спеціалістів.

Зараз ви читаєте новину «Названо найдорожчі будинки світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути