середа, 04 липня 2018 12:31

Планують відкрити готель у космосі

 

На кінець 2021 року американці запланували відкриття першого в світі космічного готелю. Тоді кожен, хто матиме можливість і бажання, зможе відчути себе космонавтом. Пише culinarynewsworld.com

Американська компанія Orion Span Inc. працює над створенням особливої космічної станції, яка має стати першим готелем, розташованим за межами атмосфери нашої планети. Назвою її буде "Аврора".

"Ми хочемо відкрити людям дорогу в космос, оскільки це фінальний рубіж для нашої цивілізації. Задум не в тому, щоб створити альтернативу пляжному відпочинку, а щоб дати можливість кожному охочому відчути себе справжнім космонавтом", — говорить Френк Бунгер, засновник і головний виконавчий директор Orion Span Inc.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали старовинні готелі, у яких живуть привиди

Станція-готель "Аврора" представлятиме собою автономний космічний апарат, який знаходитиметься на відстані 322 км від Землі. Місця в ній буде розраховано на 4-х гостей і 2-х членів екіпажу. Стати мешканцем такого готелю й побувати в космосі отримається далеко не в кожного. Так, на заваді може стати не лише невідповідність фізичних параметрів і стану здоров'я вимогам до космічних мандрівників, але й фінансові можливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на краю світу: 5 готелей незвичайної краси

Вартість однієї ночі в космічному готелі "Аврора" складатиме 791 666 доларів для однієї людини. 12-денний "тур" в космос, а саме на стільки компанія планує відправляти кожну групу охочих, обійдеться в 9,5 мільйонів доларів. Згідно з планом, перших гостей приймуть в кінці 2021 року.

Раніше розповіли, що готельєри пропонують заночувати у пащі кита. Ніч у такому готелі обійдеться в $625. Місцева компанія, що займається орендою нерухомості, вважає його "найбільш приголомшливим будинком Америки".

Зараз ви читаєте новину «Планують відкрити готель у космосі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути