середа, 05 жовтня 2011 09:12

Чоловіки вперше взяли участь у чемпіонаті світу з танців біля жердини
9

Фото: Фото: www.bagnet.org

В Угорщині завершився чемпіонат світу з танців біля жердини (ця дисципліна також відома як танець на пілоні) 2011 року. Головною особливістю цьогорічного турніру стало те, що в конкурсі вперше взяли участь чоловіки. Результати змагання опубліковані на офіційному сайті заходу.

У чоловічій категорії на чемпіонаті з танців біля жердини змагались представники США, Франції, Великобританії та Росії. Переможцем став 26-річний росіянин Євген Грешілов, друге місце дісталось Кіму Мартінесу з Великобританії, а бронзу завоював Лоек Лебрен з Франції.

У жіночій категорії конкуренція була вищою, оскільки учасниць було досить багато. Так, в одиночному розряді виступили представниці Бразилії, Аргентини, Китаю, Нової Зеландії, Білорусії, Ісландії, Франції, Австралії, Перу, Італії, Росії та багатьох інших країн.

Першою серед жінок стала білоруска Алеся Вазміцель, яка взяла участь в чемпіонаті втретє у своїй кар'єрі та вперше стала переможницею, повідомляє портал TUT.BY. 31-річна Олеся проживає у Великобританії і в 2010 році вона представляла саме цю країну. Другою у 2011 році стала француженка Лоранс Ільсум, а третє місце дісталось голландці Ханке Венселаар.

Чемпіонат світу з танцю на пілоні проводиться вже протягом кількох років. Турнір організовує спортивна федерація танців біля жердини. У даний час танці біля жердини набирають все більшої популярності, про що, зокрема, свідчить і та обставина, що в турнірі разом з дівчатами взяли участь чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки вперше взяли участь у чемпіонаті світу з танців біля жердини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути